Habitacions

Mas Garganta, una masia del s. XIV, descansa sobre la Vall d’en Bas, oferint des de la seva galeria la tranquil·litat d’un paisatge únic dins el Parc Natural de La Garrotxa.

Aquest lloc, magnífic per a senderistes i amants de la natura, convida a la vegada a ser l’allotjament perfecte per a passar uns dies en família.

Totes les estàncies han estat reformades conservant el record del pas del temps i en total hi ha una capacitat de 24 adults i 10 nens aproximadament.

Adaptables segons les vostres necessitats, la casa disposa de 12 habitacions senzilles, còmodes i acollidores, cadascuna amb bany complert, finestra o balcó.

Dins del mas disposeu d’una acollidora sala d’estar, dos menjadors, l’antiga cuina amb una magnífica llar de foc, una ludoteca i la galeria,  una autèntica joia arquitectònica amb vistes al Puigsacalm.

Els exteriors mantenen l’encant de la vida al camp, l’hort on podreu practicar l’horticultura, el galliner on podreu anar a buscar els ous amb les gallines i la piscina on podreu refrescar-vos i prendre la fresca sota un arbre.

Els seus voltants permeten gaudir de la natura tot fent excursions i activitats a l’aire lliure,  ja que comunica amb el Camí de Sant Valentí a més d’altres camins, com la via verda del Carrilet Olot-Girona.

Per als nens oferim servei de guardaria mentre els pares sopen i també tenen diversos espais per jugar, entre ells una sala de jocs, un parc infantil i un sorral.

Preus

  • Los precios son por persona y día (IVA incluído; tasa turística a parte)
  • Consultadnos precios para grupos y comidas a mediodía
+10 años de 3 a 10 años Pequeños (-3 años)
Alojamiento y desayuno 50 € 25 € 12 €
Media pensión 65 € 32 € 17 €

Suplementos

  • Llevan suplemento el uso individual de habitación doble, las camas extra que se soliciten y otros servicios no contemplados en los precios publicados. Cuéntenos sus necesidades y le enviaremos un presupuesto a medida.