Espais

La Casa

Allotjament rural confortable i amb encant, on totes les estàncies han estat reformades conservant el record del pas del temps.


Adaptables segons les vostres necessitats, la casa disposa d’habitacions senzilles i a la vegada còmodes i acollidores, cadascuna amb bany complert, finestra o balcó.


Mas Garganta disposa d’una acollidora sala d’estar, dos menjadors, l’antiga cuina amb una magnífica llar de foc, una ludoteca i la galeria, una autèntica joia arquitectònica amb vistes al Puigsacalm.


Els exteriors mantenen l’encant de la vida al camp, l’hort on podreu practicar l’horticultura, el galliner on podreu anar a buscar els ous amb les gallines i una bassa on podreu refrescar-vos i prendre la fresca sota un arbre.

La Cabana del Bosc

Un altre espai del que disposa el Mas, és la Cabana del Bosc, a 200m de la casa, és una sala de 140m2 de fusta.

Està situada al mig de la natura, tranquil•la i aïllada; equipada amb matalassos, coixins, lavabos, calefacció i aire condicionat.

Hi ha la possibilitat de fer-hi un ventall d’activitats molt ampli: reunions d’empresa, tallers, convencions, cursos, ioga, meditació, celebracions, etc.